Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Review: Honeymania Cream Body Scrub ~ The Body Shop

Αυτή την εβδομάδα τα The Body Shop πραγματοποίησαν έκπτωση -30% σε όλα τα προιόντα Bath & Body, για την οποία σε ενημέρωσα ελπίζω εγκαίρως μέσω της σελίδας μου στο Facebook


Θα σου μιλήσω όμως για το Honeymania Cream Body Scrub το οποίο αγόρασα εγώ.



Η σύσταση του απολεπιστικού αυτού είναι πολύ παχιά αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το scrub σώματος με τους μεγάλους κόκκους. Είναι κρεμώδες και διαθέτει πολύ ψιλούς κόκκους. Παρ'όλα αυτά, απολεπίζει εξαιρετικά την επιδερμίδα και αφήνει το σώμα μαλακό και απαλό.

Επιπλέον η κρεμώδης σύσταση του ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα, και έτσι δεν χρειάζεσαι επιπλέον ενυδάτωση αφού βγεις από το ντούζ.



Το άρωμα του είναι μοναδικό. Δεν είναι το απόλυτα γλυκό άρωμα μελιού που φαντάζεσαι καθώς μπορείς να αναγνωρίσεις και floral νότες σε αυτό. Σε γενικές γραμμές διαθέτει μια αξιαγάπητη μυρωδιά, την οποία δύσκολα θα βρείς σε κάποιο παρόμοιο προϊόν άλλης εταιρίας.


Η διάρκεια του αρώματος του δεν θα έλεγα πως είναι μεγάλη, καθώς χάνεται λίγο μετά την χρήση του. Υποθέτω πως αυτό θα μπορούσε να "διορθωθεί" αν μετά το ντουζ χρησιμοποιήσεις και το Body Butter της ίδιας σειράς. 
Με το -30% το βρήκα στα 10,50 ενώ η κανονική του τιμή είναι στα 14 περίπου.

Θα του έβαζα λοιπόν ένα 8/10, καθώς σε γενικές γραμμές με άφησε αρκετά ικανοποιημένη.

Εσύ το έχεις δοκιμάσει; Περιμένω να διαβάσω τα σχόλια σου.

xo, Depi

2 σχόλια:

  1. Τέλειο φαίνεται!!!θέλω να δοκιμάσω ένα body butter οπωσδήποτε!!!περιμένω πώς και πως για κάποια έκπτωση που βάζουν συχνά για να τρέξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου αρέσει το μέλι και γενικα τέτοιες μυρωδιές, να δοκιμάσεις και το body butter της συγκεκριμένης σειράς οπωσδήποτε!! Φιλιά :)

      Διαγραφή