Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Review: Batiste Dry Shampoo Clean & Classic Original

Πιστεύω πως μετά την είσοδο των Batiste Dry Shampoo στα Hondos Center δεν υπάρχει καμία που να μην γνωρίζει τι είναι τα ξηρά σαμπουάν! Αν θέλεις και εσύ όμορφα και καθαρά μαλλιά με μια μόνο κίνηση στο λεπτό, συνέχισε να διαβάζεις :)


 Τα ξηρά σαμπουάν όπως ξέρεις είναι ιδανικά για να τα χρησιμοποιείς ανάμεσα στα λουσίματα. 
Ψεκάζοντας τα μαλλιά σου με αυτά, αναζωογονούν την τρίχα απορροφώντας την περίσσεια λιπαρότητα.

Το συγκεκριμένο είναι το Clean & Classic Original, στα 200ml, και προσφέρει απίστευτη μυρωδιά φρεσκάδας και καθαριότητας. Όπως βλέπεις και στην παρακάτω φωτογραφία οι 3 εικόνες σου δείχνουν πως να το εφαρμόσεις:
  1. Πρώτα ανακίνησε καλά την συσκευασία πριν την χρήση. Σε απόσταση τουλάχιστον 30εκ. από τα μαλλιά ψέκασε τις ρίζες.
  2. Κάνε μασάζ για να απορροφήσει το προϊόν την λιπαρότητα.
  3. Χτένισε για να απομακρύνεις το περίσσιο προϊόν.

Επίσης επειδή είμαι μελαχρινή, αφού το ψεκάσω χρειάζεται να κάνω περισσότερη ώρα μασάζ για να διώξω το λευκό "ταλκ" που αφήνει στα μαλλιά. Ιδανικά έπρεπε να πάρω αυτό που προορίζεται για μελαχρινές και περιέχει μέσα και χρώμα.. Θα είναι η επόμενη μου αγορά λοιπόν.

Εκτός του ότι σου προσφέρει ανάλαφρα και καθαρά μαλλιά, σου δίνει και απίστευτο όγκο αλλά και υφή. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις δηλαδή ακόμη και μόλις βγεις από το μπάνιο και έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου, για να τους δώσεις υπέροχο όγκο. Επιπλέον, όταν είσαι φρεσκολουσμένη θα έχεις παρατηρήσει πως οι μπούκλες που κάνεις με την μασιά δεν έχουν διάρκεια. Χρησιμοποιώντας λοιπόν αυτό το ξηρό σαμπουάν θα δώσεις υφή στα μαλλιά σου, κάνοντας έτσι το χτένισμα σου να κρατήσει περισσότερο ;) 

Θα του βάλω ένα 8/10!
Εσύ; Ακόμη να το δοκιμάσεις;

xo, Depi




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου