Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Review: Garnier Fructis ~ Goodbye Damage split ends Serum

Ξέρεις, λατρεύω τα μακριά μαλλιά, όμως λίγο το βούρτισμα, λίγο το πιστολάκι και το σίδερο η ψαλίδα είναι αναπόφευκτη.
Και αν σου έλεγα πως θα μπορούσες να μετριάσεις αυτή τη φθορά έστω για λίγο και να αποφύγεις το κομμωτήριο; 

Σήμερα θα σου μιλήσω λοιπόν για τον Ορό της σειράς Garnier Fructis Goodbye Damage.



Το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε μαλλιά ταλαιπωρημένα από το σκληρό βούρτσισμα, τις συσκευές θερμότητας και τις χημικές επεξεργασίες. 
Περιέχει εκχυλίσματα φραγκοστάφυλου και Keraphyll και επιδιώκει την επανόρθωση, την λάμψη και την μείωση της ψαλίδας κάνοντας τις άκρες των μαλλιών πιο δυνατές. 
Διαθέτει ένα υπέροχο φρουτένιο άρωμα το οποίο έχει απίστευτη διάρκεια μετά την εφαρμογή του. 


Ενώ ισχυρίζεται πως επανορθώνει φθορά ενός χρόνου σε μια εβδομάδα, ίσως να μην έχεις προσέξει τον αστερίσκο που αναφέρει πως αυτό προκύπτει μετά από 3 εφαρμογές του σαμπουάν, της κρέμας και του ορού της σειράς, εναντι του κλασικού σαμπουάν. 
Εφόσον λοιπόν δεν διαθέτω το σαμπουάν και την κρέμα, δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν όντως προσφέρει στο 100% αυτό που υπόσχεται. 


Αυτό που μπορώ να σου εγγυηθώ όμως είναι πως ο ορός αυτός αφήνει απίστευτα μαλακά, απαλά και μοσχομυριστά τα μαλλιά σου και όντως μειώνει εν μέρη την ψαλίδα.
Το μόνο αρνητικό του θα έλεγα πως είναι το ότι κυκλοφορεί μόνο σε συσκευασία των 50ml και σε τιμή ~5.70, γεγονός που δεν το καθιστά και ιδιαίτερα οικονομικό για τα ml του.

Θα του βάλω λοιπόν ένα 8/10, μόνο και μόνο για τον λόγο που σου ανέφερα και παραπάνω. Κατά τ'άλλα είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν της Garnier.

Μέχρι το επόμενο post,

xo, Depi

2 σχόλια:

  1. φαινεται πολυ ενδιαφερον προιον, δεν το εχω δοκιμασει ποτε, αλλα ισως καποια στιγμη το τολμησω, η τιμη του ειναι συμπαθητικη αν και τα ml οντως δεν ειναι πολλα!
    φιλια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε κάποια στιγμή :)
      Αλλα ηδη το χρησιμοποιω μια εβδομάδα και εχει αρχίσει να μειώνεται εμφανώς...

      Διαγραφή