Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Review: Matte Maker Mattifying Powder ~ Maybelline NY

Πριν από περίπου ένα μήνα, είδα στην σελίδα της Maybelline NY στο facebook μια φωτογραφία που παρουσίαζε μια καινούρια πούδρα που υποσχόταν matte αποτέλεσμα, στην πολυ ελκυστική τιμή των 5,99


Δεν έχασα λοιπόν καιρό, έτρεξα να την δοκιμάσω και εν τέλη να την αποκτήσω
Ας μιλήσουμε όμως για αυτή λίγο πιο αναλυτικά. 

Πρόκειται για μια πούδρα με εξαιρετικά ελαφριά σύνθεση που θα σου χαρίσει ένα υπέροχο αψεγάδιαστο και φυσικό αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σε κάνει να φαίνεσαι "παστωμένη"  καθώς στρώνει καταπληκτικά στην επιδερμίδα.

Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα στο δέρμα σου που να χρήζει ενισχυμένη κάλυψη μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ακόμη και μόνη της στην καθημερινότητα σου, χωρίς foundation ή BB cream.


Τώρα, όσον αφορά την διάρκεια της, εγώ που έχω γενικά μια τάση προς λιπαρότητα ειδικά στο Τ του προσώπου μου, μπορώ να σου πω πως δεν χρειάστηκε κάνω touch up για τουλάχιστον 5 ώρες μετά από την εφαρμογή της. Καταλαβαίνεις πως θα κρατήσει την επιδερμίδα σου matte και χωρίς να αναγκάζεσαι να τρέχεις συνεχώς στον καθρέφτη για να την ανανεώσεις. 


Η αποτελεσματικότητα της για την τιμή της είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Για μένα, έχει αφήσει πίσω της πολλές high end πούδρες όπως για παράδειγμα την Studio Fix της Mac, την οποία χρησιμοποιούσα τουλάχιστον ενάμιση χρόνο. 

Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη από την Matte Maker και για αυτό θα της βάλω ένα 9/10. Αν αναζητάς μια πούδρα για να καταπολεμήσεις την υγρασία της άνοιξης, βρήκες τον κατάλληλο σύμμαχο


Storytime: Ως γνωστή πολυλογού θέλω να σου πω κι'άλλα που είναι λίγο περιττά για το post, για αυτό και δεν χρειάζεται να τα διαβάσεις. 
Λοιποοοοον, την πρώτη φορά που επισκέφθηκα τον πάγκο της Maybelline (στην Μυτιλήνη) για να δω την πούδρα, η κοπέλα μου έδωσε την απόχρωση 50 Sun Beige που είναι και η πιο σκούρα. Αφού την δοκίμασα στο σπίτι, μου φάνηκε ελάχιστα πιο σκούρα από αυτό που θα ήθελα, αλλά παρ'όλα αυτά δεν απογοητεύτηκα γιατί έτσι και αλλιώς καλοκαίρι έρχεται, δεν θα πάει χαμένη.  
Προχτές όμως, που βρισκόμουν στο Hondos Center της Αριστοτέλους εδώ στη Θεσσαλονίκη, η Maybelline είχε -40% έκπτωση σε όλα της τα προιόντα. Προφανώς και δεν έχασα την ευκαιρία να αποκτήσω την αμέσως προηγούμενη απόχρωση 40 Pure Beige, σχεδόν στην μισή τιμή. Έτσι είμαι πλήρως καλυμμένη ;) 
Μέσα στα προιόντα που αγόρασα με το 40% είναι και το καινούριο Brow drama ~ Sculpting brow mascara, για το οποίο να περιμένεις review πολύ σύντομα γιατί πραγματικά το λάτρεψα.

Μέχρι το επόμενο post,

xo, Depi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου