Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Review: TONI&GUY CLEANSE ~ Dry Shampoo

Ξυπνάς, και συνειδητοποιείς πως για μια ακόμη φορά έχεις κοιμηθεί λίγο παραπάνω απ'οτι θα έπρεπε. (Μην ανησυχείς, όλες μας το κάνουμε) Και φτάνεις στον καθρέφτη και αντικρίζεις το ΧΑΟΣ. Το μόλις 2ης ημέρας μαλλί σου σε εκδικείται και δεν προλαβαίνεις να λουστείς... Μην απελπίζεσαι όμως υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου και ονομάζεται dry shampoo.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το dry shampoo, είναι ένα προϊόν μαλλιών σε μορφή σπρέι, το οποίο ψεκάζεις στις ρίζες σου και αυτό απορροφά την περίσσεια λιπαρότητα, χαρίζοντας ταυτόχρονα όγκο στα μαλλιά σου. 

Σήμερα θα σου μιλήσω λοιπόν για ένα προϊόν αυτής της κατηγορίας το οποίο απέκτησα πρόσφατα. Πρόκειται για το TONI&GUY CLEANSE Dry Shampoo refresh & revive hair without water.


Η μοναδική μου εμπειρία με dry shampoo ήταν με αυτό της Syoss, το οποίο μπορεί και να έχει καταργηθεί γιατί έχω να το δω πάνω από χρόνο στα ράφια του Hondos Center. Anyway, ήταν πραγματικά απαράδεκτο! Όχι μόνο δεν έκανε ικανοποιητικά την δουλειά του, αλλά καθώς έχω σκούρα καστανά μαλλιά φαινόταν λες και είχα βάλει ταλκ στο κεφάλι μου και όσο και αν το έκανα μασάζ στις ρίζες ή όσο και αν το σκούπιζα ήταν αδύνατο να διώξω αυτή την όψη πούδρας από το κεφάλι μου. Έτσι κατέληγα να φαίνομαι ελαφρώς "γκριζαρισμένη", και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το θέλουμε αυτό.

Η αλήθεια είναι πως έψαχνα αρκετό καιρό για ένα dry shampoo που να αξίζει, και έτσι όταν βρήκα αυτό της εταιρίας TONY&GUY σε έκπτωση, δεν έχασα την ευκαιρία να το δοκιμάσω.
Όσον αφορά την τιμή του, νομίζω πως ήταν γύρω στα 9 και με την έκπτωση το πήρα γύρω στα 7, εκεί δηλαδή που κυμαίνονται τα περισσότερα.


Προτού το δοκιμάσω, μπορώ να πω πως ήμουν αρκετά διστακτική καθώς δεν ήξερα τι να περιμένω. Ούτε το είχα ξαναδεί ποτέ και ούτε είχα διαβάσει κάποιο review για αυτό.
Το εφάρμοσα λοιπόν και νομίζω πως εντυπωσιάστηκα. Δεν είναι ότι κάνει απίστευτα καλά την δουλειά για την οποία προορίζεται, αλλά μπορώ να του αναγνωρίσω τα εξής θετικά: 
  • Έχει μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά (σε σχέση με αυτό της syoss), η οποία ναι μεν είναι αποπνικτική, αλλά νομίζω πως αυτό είναι αναπόφευκτο αν βρίσκεσαι σε ένα κλειστό μπάνιο, σωστά;
  • Είναι σχεδόν άχρωμο! Δεν αφήνει δηλαδή αυτή την υφή πούδρας και έτσι δεν είναι ευδιάκριτο στα σκούρα μου μαλλιά και αυτό είναι κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. 
  • Δίνει τόσο όγκο όσο χρειάζονται τα μαλλιά σου. Τίποτα υπερβολικό, οπότε αν το θέλεις αποκλειστικά για αυτό το σκοπό θα σου έλεγα να μην μπεις στον κόπο να το αγοράσεις.
Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως είμαι αρκετά ικανοποιημένη από το συγκεκριμένο προϊόν και θα του βάλω ένα 7/10.
Θα συνεχίσω λοιπόν να το χρησιμοποιώ μέχρι να βρω κάποιο καλύτερο. Αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο που εσύ θεωρείς εξαιρετικό, θα χαρώ να το διαβάσω στα σχόλια.

Μέχρι το επόμενο post, 

xo, Depi 




6 σχόλια:

  1. Εγώ χρησιμοποιώ τα batiste είναι πολύ καλά και οικονομικά 3,90€ από το makeup house.gr φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι θα ήθελα να τα δοκιμάσω οπωσδήποτε.. Ποιο απ'όλα να προτιμήσω;;

      Διαγραφή
    2. Όλα είναι ίδια τα αρώματα είναι το μόνο που αλλάζει, εγώ έχω το άρωμα cherry το οποίο είναι λίγο έντονο και δε μου αρέσει, έχω ακούσει καλά για το tropical και θέλω να το δοκιμάσω! :)

      Διαγραφή
    3. Ναι για το άρωμα σε ρωτάω... Εγω σκέφτομαι να δοκιμάσω το λουλουδατο το ροζ!

      Διαγραφή
  2. Εμένα ειναι το αγαπημένο μου !!! Έχω πολύ σκούρα μαλλιά και αν δεν το εφαρμόσω καλά αφήνει λίγο ταλκ αλλά το τρίψεις φεύγει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα δικά μου καστανά μαλλιά ειναι μια χαρά πάντως :) αλλα και παλι ναι, με ελάχιστο τρίψιμο φεύγει!!

      Διαγραφή