Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Sparkly Lavender Nails



Βλέπεις τι γινεται ετσι; Μωβ και matte; Πόση λατρεία πια;
Ας δούμε λοιπόν βήμα προς βήμα πώς μπορείς να τα πετύχεις:


Βήμα 1ο:  

Άπλωσε μια στρώση του Seventeen ~ Nail Care Special Base: "Protective base for extra strong nails". (~ 6 €)











Βήμα 2ο: 

Πέρασε δυο στρώσεις από το Maybelline NY ~ Color Show by Colorama: 554 lavender lies (3,50 €). Όχι οτι χρειάζεσαι απαραίτητα τις δυο στρώσιες καθώς το συγκεκριμένο βερνίκι έχει απίστευτη απόδοση!!








                        
Βήμα 3ο:

Με προσοχή άπλωσε στη βάση του νυχιού σου το συγκεκριμένο Η&Μ top coat (0,99 €) που υπάρχει στην τωρινή κολεξιόν τους. Προσπάθησε να αφήσεις όσο το δυνατό περισσότερα glitter, και αν χρειαστεί πέρασε και άλλη στρώση. 








Βήμα 4ο:

Πάρε το gel-look top coat από την Essence ( 2,99 €) και "γέμισε" το υπόλοιπο τμήμα του νυχιού σου, έτσι ώστε όλη η επιφάνεια του να έχει το ίδιο πάχος. Ανάλογα με τις πόσες στρώσεις glitter έβαλες, τόσες θα είναι και οι στρώσεις αυτού.






Βήμα 5ο:

και επειδή κανένα tutorial δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς το κλασικό πλέον H&M matte top coat (2,99 €) πρόσθεσα και μια στρώση από αυτό. Άν βέβαια προτιμάς το γυαλιστερο τελείωμα, προσπέρασε το συγκεκριμένο βήμα. 








Ελπίζω να σου άρεσε!

Επίσης, είχα σκοπό να ανεβάσω και ένα βιντεάκι που θα σου έδειχνα αναλυτικά τα βήματα, αλλά λίγο η κάμερα που "πέθανε" από μπαταρία χωρίς να το καταλάβω και επομένως δεν είχα το αποτέλεσμα που θα ήθελα.

Παρ'όλα αυτά, σε επόμενη φορά θα ήθελες να βλέπεις και βιντεάκια μαζί με τα post στο blog;
Περιμένω τα σχόλια σου...

xo, Depi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου