Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

I've Got This Summertime Boredom

Επιτέλους καλοκαίρι! Και αυτό σημαίνει πως βρίσκεσαι συνέχεια στην παραλία με ένα cocktail στο χέρι, συναντιέσαι κάθε μέρα με φίλους και οτι πηγαίνεις στα πιο coooool parties. Ή και ΟΧΙ. Let's get real people...
Ξυπνάς και εσύ κάθε μέρα μετά τις 12:00 (τουλάχιστον) και καταλήγεις στο να βλέπεις ολόκληρους κύκλους σειρών, που δεν ήξερες κάν οτι υπήρχαν! 
Μπορεί οι υπόλοιποι να έχουν όλα αυτά τα υπέροχα σχέδια για αυτό το καλοκαίρι, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μένεις μέσα στο σπίτι και απλά να "βαριέσαι"...

Ορίστε λοιπόν 10 τρόποι οι οποίοι θα καταφέρουν να σε σηκώσουν από το κρεβάτι και από το λάπτοπ (ξέρω ότι και εσύ ταυτίστηκες με τον χ χαρακτήρα, αλλά σήκω και "γράψε" την δική σου ιστορία):



1. Συμμάζεψε - Καθάρισε το δωμάτιο/ διαμέρισμά σου:
Μάλλον όχι αυτό που θα περίμενες, αλλά είναι γεγονός πως ένα τακτοποιημένο περιβάλλον σε καθιστά πιο παραγωγική. Έτσι λοιπόν, πιάσε κουβά-σφουγγαρίστρα και ξεκίνα (+ σκέψου και οοολες αυτές τις θερμίδες που θα κάψεις στη διάρκεια)

2. Φτιάξε μια καλοκαιρινή playlist:
Την οποία μπορείς να ακούς non-stop... Είτε κάνοντας δουλειές είτε στο λεωφορείο και τα συναφή.. Σου προτείνω λοιπόν τα εξής:
  • Fancy - Iggy Azalea ft. Charlie XCX
  • Problem - Ariana Grande ft Iggy Azalea
  • Wiggle - Jason Derulo ft. Snoop Dogg
  • Summer - Calvin Harris 
  • Ultraviolence - Lana Del Rey (και με το Ultraviolence, εννοώ ολόκληρο το δίσκο)
  • Read All About It - Stefan Biniak (περσινό αλλά πολύ καλό)
  • Animals - Martin Garrix
  • Rather Be - Clean Bandit
  • Summertime Sadness - Lana Del Rey
  •  Hideaway - Kiesza
  • My love - Route 94
  • I Got You - Duke Dumont ft. Jax Jones
  • Waves - Mr.Probz
και άλλα πολλά...




3. Οργάνωσε το γραφείο ή το χώρο εργασίας σου:
Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να δοκιμάσεις διάφορα projects που είχες στο μυαλό σου ολόκληρο το χειμωνα, και κάπως έτσι κάνω πάσα στο επόμενο...

4. DIY, DIY, DIY:
Τι καλύτερο από το να διακοσμήσεις το δωμάτιο ή το σπίτι σου με δικές σου χειροποίητες κατασκευές; Μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ είναι αρκετή για να σε γεμίσει με έμπνευση και να βγάλεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου.


5. Οργάνωσε μα εξόρμηση στη φύση:


Αν νιώθεις πως η πόλη πλέον σε πνίγει, εφοδιάσου με καλή παρέα, μια φωτογραφική μηχανή και πολύ νερό και ξεκίνα να ανηφορίζεις για το κοντινότερο βουνό. Όχι μόνο θα νιώσεις τις μπαταρίες σου να φορτίζουν, αλλά θα σου δωθεί η ευκαιρία να αδειάσεις το μυαλό σου από όλα αυτά τα ασήμαντα που σε απασχολούν αυτό τον καιρό.


6. Καταφύγιο:
Έλα, πες την αλήθεια... Μάζευες και εσύ όταν ήσουν μικρή όοοολα τα μαξιλάρια, ριχτάρια και κουβέρτες του σπιτιού, έβρισκες την κατάλληλη γωνία και έφτιαχνες το "καταφύγιο" σου. Γιατί όχι και τώρα; Αφού το στήσεις, μάζεψε 2-3 περιοδικά, πάρε μαζί σου κινητό και ακουστικά και πέρνα ατελείωτες ώρες εκεί.









7. Ξεκίνα ένα νέο hobby: 
Το καλοκαίρι είναι ίσως η καλύτερη εποχή για αυτό, λόγω του απεριόριστου χρόνου που διαθέτεις. Πιάσε λοιπόν αυτή την κιθάρα, αγόρασε εκείνο το βιβλίο που προσπερνούσες όλη τη χρονιά και σήκωσε τη φωτογραφική σου μηχανή και σημάδεψε. Τόσο απλό...


8. Οργάνωσε μια μέρα ανταλλαγής ρούχων:
Ξεχώρισε τα ρούχα που πλέον δεν φοράς και βρίσκονται σε καλή κατάσταση και πρότεινε και στις φίλες σου να κάνουν το ίδιο. Μαζευτείτε λοιπόν και ανταλλάξτε μεταξύ σας τα διάφορα ρούχα που έχετε συγκεντρώσει. Σκέψου ότι έτσι κάνεις καλό όχι μόνο στην ντουλάπα σου, αλλά και στην τσέπη σου. 

9. Φτιάξε τις δικές σου γρανίτες:
Τι πιο απλό; Παίρνει τις ειδικές φόρμες, χυμό ή πολτοποιημένα φρούτα και τα παγώνεις στην κατάψυξη.

10. Υιοθέτησε ένα αδέσποτο:
Αν και ίσως για λίγους... Είναι γνωστό πως στη χώρα μας λίγοι είναι αυτοί που στρέφουν την προσοχή τους σε όλες αυτές τις ψυχούλες που κινδυνεύουν στους δρόμους. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν είσαι πρόθυμη να κάνεις αυτό το μεγάλο βήμα μπορείς να απευθυνθείς στην τοπική φιλοζωική ομάδα, με σκοπό είτε να υιοθετήσεις είτε να φιλοξενήσεις ένα αδεσποτάκι που χρειάζεται την βοήθεια και τη φροντίδα σου. Μην χάνεις χρόνο λοιπόν.













Ελπίζω οι παραπάνω ιδέες να σας φανούν χρήσιμες :)

xo, Depi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου